sagtomoss

Vi får många positiva reaktioner på våra produkter. Här är några av dem:

“Ääälskar mina nya thighs! Liknande produkter har en tendens att rulla ned eller upp, men dessa har en genomtänkt design där de håller sig där dom ska. Supersköna att ha på sig – Glömde bort att jag hade dom trots sommarhettan! Dessa kommer helt klart vara en favorit i sommar!”
Ann

Innanlårens räddning i sommar! Vilken superskön tunn kvalitet! Perfekt passform. Imponerad och kommer att köpa fler!
Erika

 “Helt fantastiska! Hejdå lårskav! Känner knappt att jag har dem på och de sitter så otroligt bra. Smarta sömmar och klockrena resår i ben och midja. De håller sig på plats, vilket är så underbart! Älskar att de ”andas” så bra som de gör. Andra tajts jag använt har känts så varma på sommaren. Så tacksam för dessa underbara tights!”
Josefine

Supersköna! Sitter som en andra hud. I tunt skönt materiel som andas så det inte känns svettigt. Rekommenderas varmt
Minna

“Så sköna från första stund och sitter kvar där dom ska. Med andra cykelbyxor känner jag att dom ändå glider upp så att man måste dra ner dom hela tiden ändå. Och precis lagom tunna! Perfekt!”
Eira

 “Såhär mkt klänning och kjol jag använt denna sommar har ja aldrig gjort å de beror inte bara på det otroliga vädret vi har utan på happy tights dom är supersköna och andas bra. Äntligen klibbar inte låren ihop”
Erica